“a te edzésed
az én bemelegítésem”

Szakértő és felkészült oktatónk és edzőink segítségével mindenkori állapotodnak megfelelő edzésben vehetsz részt. Biztos lehetsz benne, hogy akár CrossFit, boksz, hot iron vagy body art órára jelentkezel be, mi tudásunk legjavával segítünk majd annak érdekében, hogy céljaidat elérhesd.

hogyan érd el céljaidat?

Elmondjuk

KEZDD EL EGY TERVVEL

KEZDD EL EGY TERVVEL

A legfontosabb, hogy tudd, mit szeretnél elérni.

SOHA NE ADD FEL

SOHA NE ADD FEL

Ezek nem csak üres szavak, a kitartás hozza meg az eredményt.

ÉRD EL AZ EREDMÉNYEKET

ÉRD EL AZ EREDMÉNYEKET

Egy idő után élvezni is fogod. Akkor jönnek az eredmények is.

Szabó Brigitta

személyi edző

Telefonszám: 06709088901

Gulyás Ferenc

személyi edző

Kedves Vendégeink !
Örömmel mutatjuk be személyi edzőnket Gulyás Ferencet . Ha céljaid vannak , vagy éppen most ismerkedsz a sport világával keresd bátran . Testre szabott edzést , stratégiát és ami a legfontosabb , támogatást kapsz tőle.

Telefonszám: +36 70 366 3595

Récsei Andrea

HOT IRON CROSS EDZŐ

Gyerekkorom óta központi helyet foglal el az életemben a sport, a mozgás szeretete. Egészen 18 éves koromig versenyszerűen úsztam, és karatéztam. Később próbáltam ki a Hot iront, aminek rögtön a szerelmese lettem.
Az aerobik oktatói képesítés megszerzése csak egy lépcsőfok volt a végleges célom eléréséhez, a Hot iron-hoz.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást. A megújuláshoz, fejlődéshez elengedhetetlen a továbbképzéseken való aktív részvétel.
A funkcionális edzés, erő-állóképességi edzések híve vagyok, és ilyen típusú órákat is tartok. (Hot iron, TRX, köredzés).

Schrick Richárd

box-edző

A váci öntőipari iskolában kezdtem az edzéseimet, majd a váci Vasas izzóban folytattam tovább az ökölvívást, Nyilasi Károly edző vezetésével. 1960-tól az Újpesti Dózsában ökölvívtam. 1961-ban Magyar válogatott ökölvívó lettem közép és félnehéz súlyú bajnok vagyok. 1977-től a Bayern Dormagennél voltam boxedző, majd Ausztráliában folytattam pályafutásomat. 1987-ig Diffránál, Németországban sportcentrumban tartottam edzéseket. A Grey Fitnessben 3 éve tartok gyermek- és felnőtt box edzéseket..

Hankusz Adrienn

CSOPORTOS ÓRAADÓ

Csapatunk Hankusz Adrienn-nel bővült
Kedd és Csütörtök 09:00tól tart Csoportos órát
Total Body Training esetében, egyszerű erősítő, mobilizáló és stabilizáló elemeket kombinálunk, mely hatékony edzést eredményez mindenki számára, segítségével formás izmokra és szép alakra tehetsz szert.
Kismama Pilates egy speciális légzést is társít, amely majd megkönnyítheti a vajúdás, szülés perceit. Tudatossá, hatékonyabbá teszi a légzéstechnikát, védi a gerincet, tónusosabbá, feszesebbé teszi a hát és a has izmait, és hat a legrejtettebb mély izmokra is, így a medence izmaira is. Válaszd ezt, ha egy jó hangulatú csoport tagjaként, aktívan, tudatosan akarsz testben-lélekben felkészülni a baba érkezésére!

Bagonyi Csaba

BOX-, ÉS FUNKCIONÁLIS EDZŐ

2018 év elején csatlakozott a Grey Fitnesshez és edzi a lelkesebbeket nálunk.
Box órákat tart felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt. 1 hónapja pedig be került az órái közé a Funkcionális óra is.
A funkcionális edzések gyakorlatainak java a természetes mozdulatsorokon alapul, olyan, amit a hétköznapi életben is csinálsz. Pl. Hason fekvésből a fekvőtámaszhoz hasonló mozdulattal kelsz fel, egy nehezebb tárgyat úgy veszel fel a földről, mintha elemelést csinálnál, és valószínűleg a guggolás is a mindennapjaid része..

Szinovszki Tamás

SZEMÉLYI EDZŐ

Az edzések alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, motiválom, segítem őket. Fontosnak tartom a jó légkör megteremtését az edzésem alatt.

Az első konzultáció során felmért testi adottságok és meghatározott célok alapján készíteném el az egyéni edzéstervet. Edzéseimet egy állapotfelmérés után, az eredményektől függően tartanám mindenképpen ügyelve arra, hogy változatosak, inspirálóak legyenek.
Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének, életmódjukon segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez.

Telefonszám: +36 30 457 6225
E-mail: szino@f1gpl.hu

TÖRÖK ERIKA EDIT

SZEMÉLYI EDZŐ

1975-ben születtem. Gyerekkorom óta sportolok, 7 évig szertornáztam, 4 évig atletizáltam és 4 évig kézilabdáztam. A családalapítás miatt a sport jó pár évre háttérbe szorult, azonban két éve újra a mindennapjaim részét képezi fitness formájában. Az elmúlt két évben két magas rangú Natural Testépítő és fitness versenyen méretettem meg magam, az idei INBA-n 4.helyezést értem el fitt anyuka 40+ kategóriában ezzel az eredménnyel kvalifikációt is nyertem az idei VB-n való részvételre is. Folyamatosan képzem magam a fitness területén, jelenleg Fitness,-wellnes instruktor képzésen tanulok és jövő tavasszal szerzek OKJ-s fitness instruktor bizonyítványt. Ha érdekel a fitness világa, szeretnél ruhaméretet váltani vagy csak egy egészségtudatosabb életet szeretnél élni, akkor keress bátran! 06 70 518-7996

Kérdésed, ötleted, javaslatod van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet, mi pedig ahogy tudunk, válaszolunk.

Nem olvasható? Cserélj szöveget. captcha txt