Funkcionális

Célja az élet minden területén használható, funkcionális fitness kialakítása. Fejleszti az aerob és anaerob állóképességet, statikus és dinamikus erőt, gyorsaságot, rugalmasságot, mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéket.

A funkcionális edzés maga a FITNESS.

Egy edzés ahol futsz, súlyt emelsz és ugrasz. Időre. Lehetsz bármilyen májer a súlyokkal, azért a 4 ütemű fekvőtámasz lehet, hogy kicsinál. Ha nem hiszed, próbáld ki!

Boxedzés

A több ezer éves múltra visszanyúló alapok az idők folyamán számos változáson mentek keresztül, módosultak a szabályok,de a lényeg ugyanaz maradt. Ököllel legyőzni az ellenfelet.

A küzdősportok egyik legnépszerűbb ágazata az ökölvívás.

Az edzésen bokszolók elsajátítják a különböző ütéstechnikákat, megtanulnak támadni és védekezni, miközben mentálisan és fizikailag is megerősödnek.

Hot Iron

Csoportos, zenére végzett, egész testet megmozgató súlyzórudas, erő-állóképességi edzés, ahol a súlyok nagyságát az edzettségi szintnek megfelelően segítünk a vendégeknek kiválasztani.
Először a cél a helyes technika elsajátítása, mivel ízületeink megóvása a legfontosabb.

Az egyik leghatékonyabb zsírégető, alakformáló edzésmódszer.

Periódusokból álló edzéstervet követünk, ami biztosítja az izmok megfelelő fejlődését. (Hot Iron 1, Hot Iron 2, Hot Iron Cross) A súlyok nagyságát fokozatosan, személyre szabottan emeljük. Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a nőknek nem való a súlyzós edzés. Nem kell attól tartani, hogy túl izmos leszel, vagy elveszted nőiességed. Sőt, a tested jótékonyan reagál a súlyzós edzésre, és izmaid feszesek lesznek, definiáltabbak. A testzsír csökkenése “csak” egy jótékony mellékhatás.

Készen állunk, hogy segítsünk!

személyi edzés

Egyénre szabott edzésprogram tervezése és kontrollja a vendég egészségi állapotának és fitness céljainak maximális figyelembevételével és összehangolásával. A személyi edző által tervezett és irányított edzés alatt a vendég pontosabban, hatékonyabban, kevesebb idő és energia ráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait. Így kijelenthető,hogy: .

A személyi edző mindig megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára.

A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, kliense pillanatnyi állapotának megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés és a megerőltetés veszélyeit.
Személyi edzőnk:
Amin Najati 06-20-261-9993

Építs izmot!

súlyzók, gépek

A Grey Fitness lépést tart a legújabb trendekkel, és maximálisan megpróbálja kiszolgálni látogatóit. Találkozunk?

Órarendünk

Időpont Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
09:15-10:15 Aerobik / intervall

Szabó Brigi

17:00-18:00 Hot-Iron

Récsei Andi

Box/Thaibox

Bagonyi Csabi

18:00-19:15  Box/Thaibox

Bagonyi Csabi

Gyerek box

Schrick Richárd

Hot-Iron

Récsei Andi

Gyerek box

Schrick Richárd

Box/Thaibox

Bagonyi Csabi

19:15-20:30 Funkcionális edzés

Bagonyi Csabi

Funkcionális edzés

Bagonyi Csabi

Funkcionális edzés

Bagonyi Csabi

20:30-21:30 Boxedzés

Schrick Richárd

Boxedzés

Schrick Richárd

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet, mi pedig ahogy tudunk, válaszolunk.

Nem olvasható? Cserélj szöveget. captcha txt