Pataki Trans

A Pataki Trans már évek óta mozog a költöztetés iparágában. Viszont mikor megalapítottuk cégünket csak 1 kis teherautónk és egy álmunk volt. Álmunk nem más volt mint hogy mi legyünk Budapest és környékén az egyik, ha nem a legkeresettebb költöztető cég. Cégünk alapításának a kezdetétől nagyon sok fejlődésen mentünk keresztül és azóta már több városban is vállalunk költöztetést.
Cégünk családi tulajdonban van és üzemel, így rugalmasak vagyunk kéréseivel kapcsolatban. A családi értékek, amelyeket nagy becsben tartunk tükröződnek az ügyfeleknek nyújtott tiszteletben tartásunkban, az általunk támasztott magas színvonalú szolgáltatási színvonalban és a minőségbiztos költöztetési szolgáltatásokban, amelyeket minden költöztetés alkalmával nyújtunk. A múlt hagyományainak megőrzése formálta társaságunkat, és szándékunkban áll hagyni, hogy ezek az értékek a jövőbe vezessenek minket.

Célunk, hogy az egész költöztetési folyamatot egyedül végig tudjuk hajtani. Költöztetési és tárolási szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk. Ügyfeleink elégedettségéért bármit megteszünk, hiszen nekünk mindig az ügyfeleink az elsők.
A Pataki Trans hivatalos engedéllyel és biztosítással rendelkezik.
A Pataki Trans arra törekszik, hogy ügyfeleinek és partnereinek olyan professzionális költöztetési megoldásokat biztosítson, amelyek meghaladják a várakozásaikat.
Számtalan költöztetést hajtunk végre naponta, és egyik sem lenne lehetséges csapatunk segítsége nélkül. Cégünknek minden dolgozója képzett szakember, akik mindent megtesznek az ön igényeinek kielégítése érdekében.

Superfitt

Itt minden hasznos információt megtalálsz az egészséges életmód, táplálkozás és testedzés témában. Az egészséges életmód egyik napról a másikra nem valósul meg, de következetesnek kell lennünk. Követnie kell az egészséges szokásokon alapuló jó tervet. Ezzel a testünk és az elménk olyan ritmusba lép, amely végül második természetűvé válik. Általános az, hogy az emberek olyan rutinokkal rendelkeznek, amelyek csak kicsit egészségesek, vagy egyáltalán nem egészségesek. Talán így van, mert könnyebb és kényelmesebb.

Szobafestő

Szobafestés, tapétázás korrekt áron Budapesten és Pest megyében
Festéssel foglalkozó cégünk Budapesten és vonzáskörzetében vállal, lakások, családi házak, irodák, intézmények, középületek, csarnokok, társasházak, szobafestő, festés-mázolás, tapétázás-, valamint külső homlokzati szigetelés és felújítással kapcsolatos munkákat. Továbbá kül- és beltéri festés, fa- és fémszerkezet mázolás, tapétázás különböző anyagú tapétákkal, homlokzati hőszigetelő rendszerek elkészítését vállaljuk.
Munkáinkat egy ingyenes egyeztetett helyszíni szemle, felmérés, árajánlat előzi meg.
Cégeknek és lakosságnak egyaránt végzünk festési munkálatokat.

Vagyonvédelem

Cégünk 15 éve jelen van a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban, mely idő alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink maximális elégedettségét miden szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal kívánjuk elérni.

Alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nagy részben nem a cég vezetőségétől függ, hanem cégünk munkavállalóitól. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére.

Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani.

General Computer

Számítógép szerviz

Készen állunk minden alapvető számítógépes hardver és szoftver probléma megoldására, az operációs rendszer telepítéstől az alaplap javításig.

Notebook javítás

Gödi notebook márkafügetlen szervizünkben mindenfajta notebookot, laptopot és netbookot javítunk, legyen szó szoftver vagy hardver problémáról, estleg notebook tisztításról, mindenben számíthat ránk.

Weboldal készítés SEO

Foglalkozunk igény szerinti weboldal készítéssel és kereső optimalizálással (SEO), melynek célja a kulcsszavak láthatóságának javítása a keresőkben. Erről bővebben itt
olvashat!

Birocukraszda

Szobafestés

Dr. Szabó Mediátor

General Safety Bt.

Kapcsolat

Küldj nekünk üzenetet, mi pedig ahogy tudunk, válaszolunk.

Nem olvasható? Cserélj szöveget. captcha txt